Koffiebonen

Hoe wij koffie anders aanpakken.

Waar koffie is geboren

Eerlijke handel eerlijke bonen

We verkopen enkel bonen van gekende oorsprong, duurzaam geteeld, met respect voor de koffieboer en zijn werkers. Onze leverancier koopt rechtstreeks bij die boeren opdat deze een betere en faire prijs voor hun product krijgt en kunnen investeren in ander materiaal of opleidingen. We zoeken elk jaar ook specifiek programma’s uit die zich bezig houden met de verbetering van de positie van vrouwen in de koffie-industrie.

Stronghold image

Waar de smaak wordt gecreëerd

Duurzaam, divers en lekker

We zijn één van de twee Belgische koffiebranders (de enige Vlaamse) die bonen brandt op 100% groene energie. Onze hoogwaardige zonnepanelen leveren de benodigde energie, maar als die eventjes achter de wolken zit, krijgen we groene windenergie van Ecopower. We leveren niet zomaar machines, maar kiezen voor die machines die lang meegaan en waarvan we ze kunnen herstellen of zelfs uitbreiden. Ook bieden we manieren aan waarmee je met zo weinig mogelijk energie een perfecte espresso kunt zetten.

Stronghold image

Verpakt en klaargemaakt

Recycleerbare verpakking

Onze verpakking is recycleerbaar en wordt C02-vrij geproduceerd. Je mag deze gewoon in de pmd-groene bak weggooien. Maar evenzeer hebben we een programma om verpakkingsvrij te werken.

Stronghold image

Geen verpakkingsafval

We stimuleren onze vast klanten om te werken met onze herbruikbare verpakkingen. Wij ruilen hun dozen om voor nieuwe bij elke nieuwe bestelling en zorgen ervoor dat deze terug netjes klaar staan voor een volgende bestelling.

Maak al jouw kopjes duurzaam

We verkopen enkel bonen van gekende oorsprong, duurzaam geteeld, met respect voor de koffieboer en zijn werkers.

Geen uitstoot tijdens het roasten

We zijn één van de weinige koffiebranders die bonen brandt op 100% groene energie. Onze hoogwaardige zonnepanelen leveren de benodigde energie.

We kunnen samen een verandering maken

Vermindering van

60.000

per jaar

Wil je ook de verandering proeven?