Wij zijn anders - The God Shot
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,theme-bridge,bridge-core-2.5.2,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-20260
 

Wij zijn anders

Voor wie?

Eigenlijk is het simpel. Iedereen kan ons inschakelen. Van particulier tot bedrijf. Van school tot vereniging. Eender wie zijn koffie-ervaring wil verbeteren, kan bij ons aankloppen. We kunnen hulp bieden op kleine schaal (vb een verbetering van bestaande machines en koffie op maat gebrand) tot grote schaal toe (vb de inrichting van een complete koffiehoek, thuis of op het bedrijf).

Jouw unieke smaak.

“Iets drinken? Koffie, iets fris?”

Koffie is overal, het is niet voor niets het tweede meest verhandelde product ter wereld (na olie). In veel culturen is koffie ingebakken, met subtiele verschillen qua smaak, bereiding en hoe het gedronken wordt. Ook binnen een kleine groep zijn er mensen die liever sterk en bitter verkiezen, en anderen die graag een lichtgebrande Ethiopië drinken alsof het thee is.

Wij helpen jouw smaak ontdekken, en werken daarmee. Ieder mens is anders, en daarom moet jouw koffie dat ook zijn.

Van koffie op maat tot dé perfecte koffiehoek.

Bedrijven die hun personeel willen verwennen of hun klanten welkom willen heten, helpen we met de volledige inrichting van een koffiehoek.
Dat is namelijk dé ontmoetingsplaats, daar waar goede ideeën rijpen en de productiviteit een boost krijgt.
Ook thuis kan je misschien een rustpunt gebruiken? Als interieurarchitect weet Sara perfect beide werelden te combineren.
We leren jullie ook hoe je koffie maakt met jouw smaakvoorkeur.
Ben je iemand met barista-ambities of werkt er zo iemand op jouw bedrijf? We leren je de mooiste latte-art maken voor je collega’s!

Duurzaamheid bovenaan.

Fair-trade, organisch, bio, het is duidelijk dat er labels nodig zijn. Maar wat is een ‘faire’ prijs? De consument ziet door de bos de bomen niet, maar wij houden bij elke beslissing die we nemen altijd rekening met duurzaamheid.
Daarom verkopen we enkel bonen van gekende oorsprong, verkopen we machines die hersteld kunnen worden en houden we bewust vast aan het korte-keten principe met onze lokale werking.
Afval vermijden we uiteraard zo veel mogelijk, en we maken bewuste keuzes qua logistiek. Onze verpakking is 100% industrieel composteerbaar en kan gewoon in de gft-container. En onze bonen worden gebrand op 100% groene energie.

Van klein tot groot(s).

Ondanks dat koffie overal is, blijkt de algemene kennis soms minder dan gewenst. Maar hoe pak je dat aan?

Misschien heb je een toestel dat je maar niet onder de knie krijgt? Of wil je gewoon wat algemene kennis opdoen?
Misschien wil je in je bedrijf uitpakken met topkwaliteit koffie? Of misschien baat je een restaurant uit, maar geen tijd om een barista-cursus te volgen?
Misschien wil je thuis beter koffie bereiden, maar heb je geen tijd om dure en lange cursussen te volgen? Of misschien wil je eens een koffie-ervaring thuis boeken?

Bij ons is iedereen welkom. Met of zonder voorkennis, bij u thuis of op kantoor, voor elk budget.