Voor wie?

Eigenlijk is het simpel. Iedereen kan ons inschakelen. Van particulier tot bedrijf. Van school tot vereniging. Eender wie zijn koffie-ervaring wil verbeteren, kan bij ons aankloppen. We kunnen hulp bieden op kleine schaal (vb een verbetering van bestaande machines en koffie op maat gebrand) tot grote schaal toe (vb de inrichting van een complete koffiehoek, thuis of op het bedrijf).

Jouw unieke smaak ervaring

“Iets drinken? Koffie, iets fris?”

Koffie is overal, het is niet voor niets het tweede meest verhandelde product ter wereld (na olie). In veel culturen is koffie ingebakken, met subtiele verschillen qua smaak, bereiding en hoe het gedronken wordt. Ook binnen een kleine groep zijn er mensen die liever sterk en bitter verkiezen, en anderen die graag een lichtgebrande Ethiopië drinken alsof het thee is.

Wij helpen jouw smaak ontdekken, en werken daarmee. Ieder mens is anders, en daarom moet jouw koffie dat ook zijn.

Van koffie op maat
tot dé perfecte koffiehoek:
The God Shot is uw

duivel-doet-al

01
02
03
04

De koffiehoek is dé ontmoetingsplaats in een bedrijf. Daar waar goede ideeën rijpen en de productiviteit een boost krijgt. Een plek om niet te vergeten.

 

Maar ook thuis kan je misschien een rustpunt gebruiken? Als interieurarchitect weet Sara perfect beide werelden te combineren.

Bedrijven die hun personeel dat tikkeltje meer willen bieden of hun klanten écht “welkom” willen heten, helpen we met de volledige inrichting van een koffiehoek.

Koop je bij ons een toestel? We geven altijd een gratis workshop bij aflevering. Met de juiste zorg gaat jouw toestel namelijk langer mee.

Of wat denk je van een eigen bedrijfskoffie? Wij zorgen voor de juiste bonen en een duurzame verpakking op maat. Een tip als relatiegeschenk!

Heb je een toestel dat je maar niet onder de knie krijgt? Of wil je gewoon wat algemene kennis opdoen?
Wil je in je bedrijf kunnen uitpakken met topkwaliteit koffie? Of misschien baat je een koffiebar uit, maar zoek naar een nieuwe manier om je klanten te bereiken? Door een intelligente shop-roaster vb.
Misschien wil je thuis beter koffie bereiden, maar weet je niet waar te beginnen? Of misschien wil je eens een koffie-ervaring thuis boeken?

Bij ons is iedereen welkom. Met of zonder voorkennis, thuis, in de winkel of op kantoor, voor elk budget.

Duurzaam

Winkelwagen