Waarom verkopen we geen gemalen koffie? - The God Shot
18748
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18748,theme-bridge,bridge-core-2.5.2,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-20260

Waarom verkopen we geen gemalen koffie?

Waarom verkopen we geen gemalen koffie?

Het antwoord is heel simpel, koffie verliest héél snel zijn aroma’s nadat het gemalen wordt. Na 15 minuten is je specialty coffee waar zoveel mensen met liefde voor hebben gewerkt zijn essentie kwijt. En dat vinden wij heel jammer.

Als je een goede fles wijn koopt in een winkel, dan vraag je toch ook niet of ze die voor jou daar al kunnen ontkurken? Waarom zouden wij dan jouw bonen al malen?

Daar komt nog bij dat een goede bonenmolen eigenlijk niet zo duur is. Klik op deze LINK voor enkele modellen die wij aanraden.

Naast het kwaliteitsverlies, is het ook heel belangrijk dat je zelf controle hebt over hoe fijn of grof je koffie gemalen wordt, want dat heeft een gigantische impact op de uiteindelijke smaak. Hoezo? Dat leggen we uit in dit artikel: Het belang van een goede bonenmolen.

Gemalen koffie

Waarom verkopen we geen gemalen koffie?

Datum
Categorie
bonenmolen, gemalen, koffie
Tags
abonnement, bonenmolen, gemalen, koffie